2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Va tai tau ir diena!

Vis šyla, šyla.
O aš savo vienišumą C&A palieku. Suknelė, baisiai graži, 9eurai. Ilga. plevesuojanti iki žemės. Ir tik dėl to pigi, kad be petnešėlių, gali nukristi! Ech, vokiečiai, jiems niekada neateitų į galvą tiesiog ĮSISIŪT PETNEŠĖLES!
Ir dar kelnės, kieta bliūska, abu žemės spalvos. Nu gerai, pusiau kavos su pienu. A, ir dar bilietai į Rosinio Pelenę 1930 krizės motyvais. O po to pietūs aštuntą vakaro prie alsterio su tuo vaizdeliu nuotraukose, tik  platesniu diapazonu ir be perstojo už nugaros girždančiais iš darbų grįžtančiais dviračiais ir po darbų lakstančiais bėgimo bateliais. Genealiai maistą ruošia aziečiai. Wok ypač.




O dar dieną buvo paskaita. Įrašymo. Aną pirmadienį įrašėm keturiais skirtingais mikrofonais smuiką, saksą tenorą, trimitą ir mane dainuojančią devintą ryto. Buvo taip keista tiek daug kartų save girdėt, kad ir analizės tikslais. Bet su klaidom ir gaidžiais. Kitą savaitę vėl jiems dainuosiu. Paprašė. Tik dėl to, kad pamatė, kad bijau savęs.

Laukiu Sigutės kitą savaitę. Eisim į operą, važiuosim su dviračiais, gal ir valtele paplaukiosim.. Ir būtinai nusivesiu į TKMaxx!


O rytoj žada dar šilčiau!

A.

1 komentaras:

  1. Oooo tai ir Vokietijoj yra TKmaxx!!.. :) Maniau, kad cia tik londonieciu privilegija. Geriausias dalykas pasaulyje!

    AtsakytiPanaikinti